Alexanderstraat 3, Stellenbosch. TEL: 021 886 5132.

NG Kerk Stellenbosch-Wes Gebedsfokus – Datum: 9 September 2019

Stille Gees, Hoopvolle Hart

NG Kerk Stellenbosch-Wes

Genadige Jesus, U is my gids, die vreugde van my hart, die outeur van my hoop en die objek van my liefde. Ek kom soek versterking en vrede by U. Betoon U genade aan my, verlig my vrese en angste, gee vir my ’n stil gees en ’n hart vol verwagting, sodat ek deur die versekering van U teenwoordigheid kan leer om in U te bly, want U is my Here en my God. Amen.

Gebedsfokus: God verhoor ons gebede wanneer dit kom by Vrede.

Dankie Vader, in Jesus se naam bid ek,

Amen

Vind nog verse in die Skrif wat jou sal aanmoedig en help om te fokus op God.

Kontak die gebedsbediening vir enige vrae: E-pos: [email protected].
Deel asseblief hierdie gebedsfokus met iemand wat jy dink daarby sal baat.