Alexanderstraat 3, Stellenbosch. TEL: 021 886 5132.

NG Kerk Stellenbosch-Wes Gebedsfokus – Datum: 3 Februarie 2020

Gebed vir genesing en troos

NG Kerk Stellenbosch-Wes

O Heer, U alleen weet hoe moeilik die lewe vir my was. Slegs U het elke oomblik van my dag en nag gesien. U alleen voel my pyn en verstaan my ongemak. U alleen is by my in my droefheid en smart. Slegs U is elke oomblik by my om my te vertroos. O Heer, deurbreek asseblief my eensame lyding. U het self smart beleef en ’n oorwinnaarspad van hoop, genesing en die belofte van ’n hemelse heerlikheid in my hart gevestig.

Amen.

Gebedsfokus: Slegs U is elke oomblik by my om my te vertroos.

Dankie Vader, in Jesus se naam bid ek,

Amen

Vind nog verse in die Skrif wat jou sal aanmoedig en help om te fokus op God.

Kontak die gebedsbediening vir enige vrae: E-pos: [email protected].
Deel asseblief hierdie gebedsfokus met iemand wat jy dink daarby sal baat.