Alexanderstraat 3, Stellenbosch. TEL: 021 886 5132.

NG Kerk Stellenbosch-Wes Gebedsfokus – Datum: 21 September 2019

Gebed vir Geestelike Heling

NG Kerk Stellenbosch-Wes

Jesus, ek weet dat U in U tyd op aarde moeilike tye beleef het. U het die spanninge van hierdie wêreld en die druk van geestelike foltering gevoel. Ek vra dus dat U nou by my sal wees en my deur hierdie fase sal lei waarin ek nie alles self kan hanteer nie. Help my om vrede en kalmte van gees te beleef. Here, U hou my veilig vas; ek plaas my vertroue in U. Amen.

Gebedsfokus: God verhoor ons gebede wanneer dit kom by Geestelike Heling.

Dankie Vader, in Jesus se naam bid ek,

Amen

Vind nog verse in die Skrif wat jou sal aanmoedig en help om te fokus op God.

Kontak die gebedsbediening vir enige vrae: E-pos: [email protected].
Deel asseblief hierdie gebedsfokus met iemand wat jy dink daarby sal baat.