Alexanderstraat 3, Stellenbosch. TEL: 021 886 5132.

NG Kerk Stellenbosch-Wes Gebedsfokus – Datum: 19 September 2019

Ek Glo

NG Kerk Stellenbosch-Wes

Dierbare God, die eerste stap in geestelike genesing is geloof. Ek glo, Here! Ek maak my gedagtes en my hart oop in geloof in U grenslose krag en vermoë. Ek glo dat genesing ’n dinamiese en bereikbare ervaring is, ’n werklikheid wat ek nou kan ervaar. Ek handhaaf ’n ingesteldheid van geduld en liefde, want ek glo U genesende werking is nou aktief in my denke en liggaam. Ek sien met vreugdevolle verwagting uit na die perfekte heling wat U deur my bring. Ek glo aan U deurlopende betoning van die goeie in en deur my. Ek rus in die sekerheid van U helende krag. Ek weet dat alles vir U moontlik is. In die Naam van Jesus Christus. Amen.

Gebedsfokus: God verhoor ons gebede.

Dankie Vader, in Jesus se naam bid ek,

Amen

Vind nog verse in die Skrif wat jou sal aanmoedig en help om te fokus op God.

Kontak die gebedsbediening vir enige vrae: E-pos: [email protected].
Deel asseblief hierdie gebedsfokus met iemand wat jy dink daarby sal baat.