Alexanderstraat 3, Stellenbosch. TEL: 021 886 5132.

NG Kerk Stellenbosch-Wes Gebedsfokus – Datum: 16 September 2019

Genesing van die Verlede

NG Kerk Stellenbosch-Wes

Geseënde Jesus, in die vertroosting van U liefde lê ek voor U neer die herinneringe wat by my spook, die angste wat my ontstel en verwar, die wanhoop wat my vreesbevange maak, en my frustrasie oor my onvermoë om helder te dink. Help my om U vergiffenis in my herinneringe te ontdek en U vrede in my nood te ervaar. Raak my aan, o Heer, en vul my met U Lig en U Hoop. Amen.

Gebedsfokus: God verhoor ons gebede wanneer dit kom by die Genesing van die Verlede.

Dankie Vader, in Jesus se naam bid ek,

Amen

Vind nog verse in die Skrif wat jou sal aanmoedig en help om te fokus op God.

Kontak die gebedsbediening vir enige vrae: E-pos: [email protected].
Deel asseblief hierdie gebedsfokus met iemand wat jy dink daarby sal baat.