Alexanderstraat 3, Stellenbosch. TEL: 021 886 5132.

NG Kerk Stellenbosch-Wes Gebedsfokus – Datum: 12 September 2019

Gebed vir Selfversorging

NG Kerk Stellenbosch-Wes

Here, versterk my vandag deur U seëninge. Ek bid dat U my sal salf met krag en die vermoë om na myself om te sien – vandag, môre en altyd. Ek bid dat U my sal seën met geduld en wysheid. Ek bid dat U my deur die dag sal help om korrek op te tree en my goed te gedra. Ek bid al hierdie dinge in U naam. Amen.

Gebedsfokus: God verhoor ons gebede wanneer dit kom by Selfversorging.

Dankie Vader, in Jesus se naam bid ek,

Amen

Vind nog verse in die Skrif wat jou sal aanmoedig en help om te fokus op God.

Kontak die gebedsbediening vir enige vrae: E-pos: [email protected].
Deel asseblief hierdie gebedsfokus met iemand wat jy dink daarby sal baat.