Alexanderstraat 3, Stellenbosch. TEL: 021 886 5132.

NG Kerk Stellenbosch-Wes Gebedsfokus – Datum: 28 September 2019

Vernuwe my Gees, Liggaam en Siel

NG Kerk Stellenbosch-Wes

Here, ek nader vandag tot U omdat ek afhanklik is van U helende hand. In U is alles moontlik. Hou asseblief my hart by U, en vernuwe my gees, liggaam en siel. Ek is verlore, maar steeds sing ek. U het vir ons die lewe gegee, asook die gawe van ewige vreugde. Gee vir my die krag om steeds vorentoe te gaan op die pad wat U vir my uitgelê het. Lei my tot beter gesondheid en gee my die wysheid om diegene te identifiseer wat U om my geplaas het om my te help tot groter welstand. Ek bid dit in U naam. Amen.

Gebedsfokus: God verhoor ons gebede wanneer dit kom by die Vernuwe van my Gees, Liggaam en Siel.

Dankie Vader, in Jesus se naam bid ek,

Amen

Vind nog verse in die Skrif wat jou sal aanmoedig en help om te fokus op God.

Kontak die gebedsbediening vir enige vrae: E-pos: gebedsbediening@stellenboschwes.co.za.
Deel asseblief hierdie gebedsfokus met iemand wat jy dink daarby sal baat.

Verwante plasings via kategorieë