Alexanderstraat 3, Stellenbosch. TEL: 021 886 5132.

NG Kerk Stellenbosch-Wes Gebedsfokus – Datum: 2 September 2019

Vertroos my in Lyding

Liefdevolle God, ek bid dat U my sal vertroos in my lyding, gee vir my genesers vaardige hande, en seën die middele wat vir my genesing gebruik word. Gee my sodanige geloof in die krag van U genade dat, selfs wanneer ek bang is, ek steeds my vertroue in U sal stel, deur ons Verlosser Jesus Christus. Amen.

Gebedsfokus: God verhoor ons gebede wanneer dit kom by Vertroosing en Lyding.

Dankie Vader, in Jesus se naam bid ek,

Amen

Vind nog verse in die Skrif wat jou sal aanmoedig en help om te fokus op God.

Kontak die gebedsbediening vir enige vrae: E-pos: gebedsbediening@stellenboschwes.co.za.
Deel asseblief hierdie gebedsfokus met iemand wat jy dink daarby sal baat.

Verwante plasings via kategorieë